avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua Va rog as dori o lamurire referitoare la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua Va rog as dori o lamurire referitoare la impozitarea ...

buna ziua
Va rog as dori o lamurire referitoare la impozitarea pensiilor ce depasesc 3000 lei. Eu am pensia sub 3000 lei, dar beneficiez si de o alocatie pe baza unei legi speciale (d.l.118/90 actualizat) , astfel ca adaugand acesta alocatie (cca.750 lei) , la valoarea pensiei mele, depasesc 3000 lei.Este corect si legal ca in aceasta situatie sa mi se retina 10% din suma ce depaseste 3000 lei pentru CASS ?. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Este lega sa se retina cass din 488 lei??? cazu este urmatorul ... negru daniel negru daniel este lega sa se retina cass din 488 lei??? cazu este urmatorul pesionat limita varsta cu pensie 2415 si mai are si indemnizatie legea 118 de 488 din care sa ... (vezi toată discuția)
Cass oprit la persoanele cu handicap Sms 67 Sms 67 Cass oprit la persoanele cu handicap . Au zis ca nu opresc cass la persoanele cu handicap grav și accentuat și mi-a venit pensia cu oprire de cass fiind ... (vezi toată discuția)
Daca am o pensie pentru limita de vârstă si imi retine ... Bibi29 Bibi29 Am o rugaminte la dumneavoastra, si anume : Daca am o pensie pentru limita de virsta si imi retine ce am peste 3000 de lei cass cred ca e normal Insa am si ... (vezi toată discuția)