avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suntem in cautarea unui avocat pentru solutionarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suntem in cautarea unui avocat pentru solutionarea ...

Buna ziua,
Suntem in cautarea unui avocat pentru solutionarea unui caz de separare a subsolului tehnic, pe o portiune, a unui bloc de locuinte, fără respectarea legislatiei în vigoare, si reducere a suprafeței condominiului. Ce specializare trebuie sa aiba acest avocat ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:29, 19 Noiembrie 2025
Probabil cinevacu experienta în operatiuni de carte funciara,legislație urbanism ,drept imobiliar etc.Intai ar trebui lămurit ce anume vreți, care este situația exacta și apoi vedeți cum va orientați și către cine..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare subterana la bloc Catalin__B Catalin__B Buna ziua,de curand am achizitionat un apartament nou,intr-un ansamblu rezidential,iar contra cost am avut posibilitatea cumpararii si a unui loc de parcare in ... (vezi toată discuția)
Terasa pe bloc - suprafata utila? KrinaT KrinaT Intr-un imobil de locuinte, terasa blocului a fost scoasa de catre dezvoltator din proprietatea comuna si dezmembrata in doua suprafete distincte – terase ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de proprietari s.sttefan s.sttefan Buna ziua Detin un garaj la subsolul unui bloc. Vă rog să-mi spuneti daca conform Legii 196 din 2018, art. 35 pct. 1, acest garaj face parte din condomeniu ... (vezi toată discuția)