avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Conditii Noua Casa pentru un apartament in valoare de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Conditii Noua Casa pentru un apartament in valoare de 145.00o ...

Conditii Noua Casa pentru un apartament in valuare de 145.00o eur luat impreuna cu un alt membru al familiei.

Buna seara, am dori sa achizitionam o prima locuinta si ne gandeam daca putem beneficia oare de programul Noua Casa.
Am vazut ca scrie
"1) Garantie in nume si cont stat de pana la 60% pentru credite cu o valoare cuprinsa intre 59.501 Euro -119.000 Euro, pentru locuinte noi. Avansul solicitat beneficiarului in cazul acestor credite este de minim 15%;"

...dar nu inteleg daca valoarea locuintei trebuie sa fie pana in 119000 sau poate fi mai mare, dar creditul maxim este 119000?
Noi am avea destul pentru un avans decent, care sa acopere diferenta dintre valoarea apartamentului si acel 119.000.

Eu sunt antreprenor cu un mic business, celalalt membru este angajat si are si o firma mica.
Ce optiuni avem, daca Noua Casa nu se incadreaza?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Roxana.enescu1 , utilizator 11:06, 20 Noiembrie 2025
"credite cu o valoare cuprinsa intre 59.501 Euro -119.000 Euro" - atat puteti lua credit si trebuie minim 15% avans. puteti avea avans si 40%, creditul maxim este 119.000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare credit prin programul prima casa MMV MMV Salutare, un prieten ar dori sa acceseze un credit ipotecar prin programul Prima casa insa in anul 1995 dupa moartea unuia dintre parinti a fost facut un act ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta membru membru Buna ziua, As dori sa ma luminati si pe mine in urmatoarea problema daca o pot numi asa. Anul trecut mi-am luat cu credit \"Prima Casa\" o locuinta. La ... (vezi toată discuția)
Plata monede diferite achizitie imobil misc misc Buna ziua! Vreau sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar in lei. Pretul imobilului este in EUR, Vanzatorul insista sa i se vireze banii in EUR, insa eu ... (vezi toată discuția)