avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cât mar costa asigurarea la un audi a4 b6 din 2003 cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cât mar costa asigurarea la un audi a4 b6 din 2003 cu motor ...

Cât mar costa asigurarea la un audi a4 b6 din 2003 cu motor de 1.9 diesel?
Dacă tatăl meu nu deține permis de conducere o pot face pe numele lui?
Voi plăti mai puțin dacă o fac pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:20, 19 Noiembrie 2025
Buna ziua

Asigurarea trebuie facuta obligatoriu pe numele proprietarului, chiar daca nu detine permis de conducere.
Pretul depinde de:
- varsta soferului
Tarifele de referinta le gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala Zarkoos Zarkoos Recent am facut parte dintr.un accident auto iar din fericire fiind nevinovat. Masina avariata este Audi a4 b6 din 2003,290 mii km,avant,1.9 motor. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Am 25 de ani și dețin o mașină pe care aș vrea s-o transfer pe numele tatălui meu. aș vrea să evit ca, în cazul în care decedează, mașina să intre la partaj. cum pot face acest lucru? GaborAlex GaborAlex Buna ziua, detin un autoturism pe numele meu. Avand 25 de ani, asigurarea este foarte mare, doresc sa fac un contract v-c catre tatal meu, dar daca el ... (vezi toată discuția)
Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)