avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am avut un schimb de mesaje mai dure în privat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am avut un schimb de mesaje mai dure în privat cu cineva de ...

Am avut un schimb de mesaje mai dure în privat cu cineva de pe o platformă de vânzări servicii , care eu îl consider țepar prin natura anunturilor pe care le pune acolo. Eu am dovezi, fiind ITst de meserie este ușor să îmi dau seama daca o poza / anunț este fake sau nu. Am rugat să șteargă anunțurile și să termine cu prostiile de a păcăli lumea. Acu domnul/doamna ( numele sigur este fals de asemenea ) s-a ofticat și a zis că muta discuția in public unde încearcă să mă denigreze. Repet eu nu am făcut nimic public, ce s-a întâmplat este la nivel de mesaje între noi 2 atât. Întrebarea este, acest țepar daca încearcă porcarii publice cu mine, eu pot afla cine este și să îl dau in judecata? Noroc că nu am nici o rețea gen Facebook insta deci va fi mai greu să mă denigreze public. Dar ce arme am împotriva lui? Persoana respectiva este supărata că am demascat porcăriile care le face la adminii platformei care îi tot șterg anunțurile, dandu-mi mie dreptate. Lui nu ii convine că nu mai poate păcăli lumea.
Cel mai recent răspuns: Alessandra Banu , Avocat 11:35, 20 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Într-o asemenea situație, se poate iniția o acțiune civilă în răspundere delictuală. Este esențial ca mesajele să aibă conținut denigrator. Aflarea datelor de identificare ale persoanei respective constituie o componentă mai dificilă, însă demersul în instanță rămâne viabil și este chiar recomandat, în funcție de caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagina creata unui minor pe facebook in care este batjocorit ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Defaimare societate comerciala pe o retea de socializare EvaCsabi EvaCsabi Detinem un complex despre care o clienta nemultumita a trimis spre publicare un articol defaimator, incitator si revoltator dar si mincinos , la o pagina ... (vezi toată discuția)
Amanta soțului ma denigreaza online, indirect, prima infatisare nu fost inca RamonaMDi RamonaMDi Buna ziua! Sunt in proces de divort cu sotul meu, inca nu am avut prima infatisare. Dosarul divort e depus de acum zece luni, Suntem impreuna de 30 de ... (vezi toată discuția)