avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In contractul de munca apar că fiind angajata la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In contractul de munca apar că fiind angajata la un anumit punct ...

In contractul de munca apar că fiind angajata la un anumit punct de lucru cu adresa specificata,ulterior am fost relocată la un alt punct de lucru,unde am lucrat 6 luni, De curând am primit notificare de desfintare a postului și a punctului de lucru în care eu activez momentan.Defapt la acest punct de lucru a fost angajată o alta colega care a făcut schimb cu mine.Este legal să mă concedieze pe mine,daca în contractul meu nu apare aceasta relocare și nu am semnat niciun act adițional?Mulțumesc ,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 21 Noiembrie 2025
Delegarea la un alt punct se face cu acord doar pentru 60 zile în conformitate cu prevederile art.42, art.43, art.44 din Legea 53/2003 privind Codul Muncii . Dupa 60 zile se cere din nou acordul. Oricum desfiintarea punctului de lucru nu are legatura cu dsfiintarea postului pe care ati fost angajata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici nu e vorba de delegare , ci de schimbarea locului de munca.

Primele 60 de zile de delegare sunt fara acordul salariatului, potrivit Codului Muncii.

Orice desființarea a unui punct de lucru presupune si desființarea locurilor de munca, dacă nu este posibila revocarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare punct de lucru caesar2102 caesar2102 Buna ziua, Am fost anuntat acum cateva zile ca punctul de lucru unde activez s-ar putea desfiinta, firma mare fiind la Bucuresti. Au mai fost desfiintate si ... (vezi toată discuția)
Sunt in ccc. s-a desfiintat punctul de lucru. ce drepturi am? adriana1908 adriana1908 Buna ziua! Am si eu o intrebare: momentan sunt in concediu de crestere a copilului, firma la care am lucrat si-a desfintat punctul de lucru unde am lucrat eu ... (vezi toată discuția)
Angajatul care sta denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la birou ne confruntam de cateva luni cu un contabil.... sub orice critica; asa ceva nu credeam ca exista: toata ziua sta degeaba, la propriu. ... (vezi toată discuția)