avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot găsi o persoană?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot găsi o persoană?

Bună dimineața!Cum pot găsi o persoană? Este din Brașov, cunosc și datele de naștere și adresa ei.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:33, 20 Noiembrie 2025
Căutați pe FB,search pe google după nume,cereți informații pe grupuri de FB formate din utilizatori cu interese sau domiciliu în localitatea respectiva etc.Daca aveți nevoie de informații pt un proces atunci discuția este mai lunga..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ciudat sa intrebati cum gasiti persoana daca ziceti ca stiti adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mamica unui adolescent special DavidAlexandra DavidAlexandra Buna ziua, inainte de a adresa urmatoarele intrebari, as dori sa mentionez ca sunt o simpla mamica a unui adolescent in varsta de 14 ani, diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii ... Piper msrian Piper msrian Îmi doresc enorm de mult să-mi cunosc tatăl ,eu am 40 de anii și nu l-am văzut nici o data în viata mea ,mama nu am vrut sa imi zică și I primul nu ... (vezi toată discuția)
Program de gestiune magazine nefis nefis buna ziua. va rog sa-mi spuneti pentru un interviu de angajare daca sunt intrebat,care sunt cele mai utilizate programe de gestiune. va multumesc.succes. (vezi toată discuția)