avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei fraude prin intermediul Telegram, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei fraude prin intermediul Telegram, e vorba ...

am fost victima unei fraude prin intermediul telegram, e vorba de o platforma care m-a lasat fara nici un ban in cont, am vazut ca au mai fost persoane care au patit asta, va rog ajutati-ma cu un sfat, cum sa-mi recuperez banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:07, 21 Noiembrie 2025
Depuneți plângere penala la parchet
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Ati luat TEAPA, datorita naivitatii dvs.
Depuneti plangere penala, dar nu veti recupera niciun ban.
Hackerii sunt din afara UE, de obicei din Ucraina, Rep. Moldova sau chiar Rusia.
Sunt greu de urmarit, de prins nici atat...
Am mai vazut filmul asta, de fapt e un adevarat serial.
Pt liniștea dvs sufleteasca depuneți plângere penala.Greu de crezut ca vor fi identificați și sancționați autorii dar aveți dreptul sa sperați..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt liniștea dvs sufleteasca depuneți plângere penala.Greu de crezut ca vor fi identificați și sancționați autorii dar aveți dreptul sa sperați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima frauda telegram Bia12345@ Bia12345@ Victima frauda telegram Buna ziua, joi 20.03 am fost contacta pe aplicatia telegram de o persoana necunoscuta daca vreau sa particip la cateva sarcini online, ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de afiliere/angajare Ciprian_79 Ciprian_79 Buna ziua, Am primit un mesaj pe whats up cu propunere de afiliere/angajare castig bani ca si Influencer Marketing, trebuind sa ma alatur apoi unui canal pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. ... Laura.ioana11 Laura.ioana11 Buna ziua! Am fost victima unei fraude bancara de tip phishing. Am primit un e-mail in care mi se cerea actualizarea datelor de către banca (e-mail nu era ... (vezi toată discuția)