avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat masina cuiva cu vorba sa imi dea in rate banii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat masina cuiva cu vorba sa imi dea in rate banii ...

Buna seara am si eu o problema am dat masina la cineva strain cu vorba sa imi dea in rate bani nu mi a dat bani deloc actele talon carte e la el dar nu am facut contractul vanzare cumparare si am contractul dovedesc ca e masina mea ce se poate face va rog sa ma ajutati o pot da furata ps:nu dau de el nu rsp a plecat cu masina si in cateva zile ma blocat !
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2025
Gheraleonard07, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat - Silviu Dumitru , Avocat 00:52, 21 Noiembrie 2025
Asemenea situații sunt încadrate mai degrabă ca abuz de încredere, pentru că mașina a fost predată voluntar. De regulă, persoana este notificată să o returneze, apoi se sesizează poliția dacă nu o face, iar dacă nici acolo nu se rezolvă, trebuie să analizați dacă se impune să apelați la instanță

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere??? Andrei_2014 Andrei_2014 Buna ziua, Ma numesc Andrei si recent (impreuna cu o doamna cu initialele J.P.) am fost audiati la Politie in legatura cu urmatoarea problema: acuzatia de ... (vezi toată discuția)
Am luat o mașină în uk printr-un contract de leasing/credit. din motive financiare, nu ... Alessiabab Alessiabab Bună ziua, Am nevoie de o opinie juridică urgentă. Am luat o mașină în UK printr-un contract de leasing/credit. Din motive financiare, nu am mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o situatie mai deosebita si am tot primit diferite ... PleaseHelpMe PleaseHelpMe Buna ziua! Am o situatie mai deosebita si am tot primit diferite raspunsuri de la diferiti avocati. Va rog, daca se poate, un raspuns la urmatorul aspect: Am ... (vezi toată discuția)