avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este temeiul legal ce da dreptul membrilor CA al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este temeiul legal ce da dreptul membrilor CA al FEDERALCOOP ...

Care este temeiul legal ce da dreptul membrilor CA al FEDERALCOOP sa aiba acces la organigrama unitatii, ststele de plata, siuatii financiare?
Cum se sanctioneaza refuzul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 21 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie văzute atribuțiile acestora din documentele Federației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorrrrrrrrrr! daniele daniele am si eu o intrebare si am nevoie de ajutor.am primit de curand un plic de la finante in care specifica sa ma prezint de urgenta sa dau explicatii in legatura ... (vezi toată discuția)
Organigrama unei societati comerciale pe actiuni Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Trebuie prezentata si eventual discutata in contradictoriu organigrama unei societati comerciale pe actiuni cu sindicatele? (vezi toată discuția)
Refuzul de a prezenta actele asociației, mai ales contractele angajaților... ionica1980 ionica1980 Vă rog să-mi spuneți ce putem face noi, ca proprietari, membri într-o Asociație de Proprietari, dacă avem cazul în care tuturor ni se refuză de către ... (vezi toată discuția)