avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clarificare reluare șomaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clarificare reluare șomaj

Bună ziua!Pun o intrebare pentru o cunostinta,care abia si-a depus actele de șomaj dar in ziua in care si-a ștampilat carnetul de șomaj a avut și un interviu de angajare ca sofer transport de marfă pe partea de vest a țării,i-a facut contract de munca ,a plecat lunea in cursă iar marți a fost chemat pentru desfacerea contractului de munca pe motiv că nu se descurcă și este ineficient. In acest caz mai poate relua șomajul?N-a lucrat decat de luni până marți. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 21 Noiembrie 2025
A anuntat AJOFM-ul ca s-a angajat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca la sfarsit perioada de proba codrina.ama codrina.ama Buna seara, Am dat iarasi de greu, asa ca apelez din nou la Dvs. Deci : somer fiind, am gasit un loc de munca. Mi s-a incheiat contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Se poate reveni la ajutorul de șomaj? Ene1 Ene1 Bună ziua! Am depus dosarul pt aj șomaj in urma unei disponibilizări colective. După o săptămână am găsit un job si am făcut formele pt angajare, am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj, drepturi someri! ERD ERD Buna ziua. Apelez din nou la sfaturile dvs f utile. Sunt in somaj de 2 luni. Daca ma angajez in perioada imediat urmatoare, in ce conditii mai pot beneficia ... (vezi toată discuția)