avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am facut armata in mina Valea Jiului, 13 luni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am facut armata in mina Valea Jiului, 13 luni subteran, 100%, grupa ...

Buna ziua! Am facut armata in mina Valea Jiului,13 luni subteran,100%,grupa grad 1. si cu spor de noapte,posed adeverinta de salariu pe aceasta perioada.Intra in perioada de contributivitate aceasta perioada? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:54, 23 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este stagiu de cotizare asimilat, nu estre stagiu de cotizare contributiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot trece din pensie de invaliditate la pensie limita de varsta? miti1956 miti1956 Buna ziua. barbat,nascut in 29 10 1956 am lucrat in grupa 2, -13 ani 5 luni -in grupa 1 ,-1ani 9 luni,stagiu asinilat,-1 an 7 luni,- sidin luna 10 ,2007 pina ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata gaby76 gaby76 - M, nascut in mai 1963 - vechime neintrerupta pe cartea de munca din aug. 1981 (35 ani peste cateva zile) - aceasta perioada include si perioadele de: ... (vezi toată discuția)
Am făcut armata înainte de 1989 mai precis septembrie 1988-ian ... Talicosu Gheorghe Talicosu Gheorghe Am făcut armata înainte de 1989 mai precis septembrie 1988-ian 1990,în afară de cele trei luni făcute la munci agricolesept,Oc,t,noi,am lucrat 2 luni la ... (vezi toată discuția)