avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ce fac daca cei de la posta numi comunica traseul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ce fac daca cei de la posta numi comunica traseul corespondentei?

sunt obligati cei de la posta romana sa-mi comunice ce s-a intamplat cu o recomandata daca nu am primit-o si nici n-a fost returnata?daca fac o cerere scrisa in ce termen sunt obligati sa-mi raspunda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:19, 18 Februarie 2010
Este destul de clar...ynocentta, din ceea ce a postat Katri! Evident ca dreptul la petitionare este consacrat prin prevederile art.51 din Constitutia Romaniei, republicata!
Normal ca trebuie sa va raspunda si in termenul de 30 de zile.Daca nu,adresati-va protpectiei consumatorilor.
Ignorand frustrarile si orgoliile userilor care nu se pot evidentia altfel,
revenind la tema,refuzul de raspuns in termenul legal prevazut prin
art 3 OG nr 27/2001,Constituie abatere disciplinara si se sanctioneaza conform disp L nr 188/1999 privind Statutul functionarior publici,sau dupa caz ,potrivit legislatiei muncii
art a) nerespectarea termenului de solutionare a petitiilor ,prevazute in prezenta ordonanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada conduitei pe care o persoana a avut-o cand era salariat integrity integrity Este posibil ca o instanta sa aprobe probe cu martori si interogatoriu pentru a dovedi conduita pe care as fi avut-o ca salariat , desi nu mai lucrez in firma ... (vezi toată discuția)
Reclamatie nesolutionata ContSters142651 ContSters142651 La cine pot apela atunci cand am facut o reclamatie catre Posta Romana,la care nu am primit solutionare, dupa ce a trecut foarte mult timp??? (vezi toată discuția)
Dreptul la petitionare Antik Antik Incalcarea dreptului la petitionare presupune pe langa altele si primirea unui raspuns din partea institutiei detaliat care sa acopere intreaga problematica ... (vezi toată discuția)