Am o mare nelamurire: firma la care lucrez are ca activitate comercializarea produselor alimentare si nealimentare ofera bonuri de masa. Angajatii isi primesc tichetele de masa stampilate pe verso cu stampila firmei, pentru a nu putea fii folosite decat in cadrul magazinelor proprii. Este legal acest lucru??
Daca tu nu vezi portita, nici ITM-ul n-o s-o vada :) , si stii de ce? pt. ca ce nu e interzis, e permis. Eu am gasit singurul art. care ar lasa impresia ca ceea ce multi angajatori fac cu aceasta decizie, pt. ca nu este numai unul, nu contravine legii.
Ceea ce legea nu interzice in mod expres inseamna ca permite. ITM Bucuresti nu poate aplica nici o sanctiune in astfel de cazuri. Crezi ca esti primul caruia i se intampla asa ceva? Sau primul care vrea sa reclame acest aspect la ITM? NU. Eu cred ca este o pierdere de timp.
Iar raspunsul ITM-ului va fi ca nu exista baza legala pt. a sanctiona aceasta practica :P Poate, daca aceasta constrangere a angajatorilor va fi din ce in ce mai mediatizata, de lege ferenda, se va avea in vedere si acest aspect pt. ca, din pct-ul meu de vedere, aceasta practica este ilegala, incalcand dreptul beneficiarului de a dispune de acest beneficiu conform propriei constiinte B-)
Tichete de masa
codruta29
lucrez la o firma de distributie si acuma inainte de sarbatori,adica pasti ,ne-au dat 20 de bonurila 8,72tichetul dupa care m-am dus sa-mi dea restul de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa
danacalugar
buna ziua
sunt administratorul unei firme de catering si sunt in negociere pentru un contract de furnizare masa zilnica angajati.
potentialul client doreste ... (vezi toată discuția)