avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... am probleme cu un vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

am probleme cu un vecin

de mmentionat ca niciodata nu exersez intre 21-9 ,cu toate acestea vecinul de la parter a recurs la amenintari cu judecata.eu locuind la et 2,ceilalti vecini neavand nici un fel de probl.chiar perete de perete cu mine.
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 18:19, 16 Februarie 2010
In lipsa unui program de pastrare a linistei in bloc, aprobat de asociatia de locatari, puteti exersa fara probleme.
Cu toate acestea vecinul nemeloman ar putea sa va actioneze in instanta pentru tulburare de posesie ori sa va faca o plangere pentru tulburarea ordinii si linistii publice.
In ambele situatii va trebui sa dovedeasca, prin orice mijloc de proba, inclusiv martori, o anumita vatamare provocata de dvs.
Mai bine ii faceti cadou un CD cu melodiile dvs preferate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curte comuna radusimionca radusimionca Buna ziua, locuim in aceeasi curte 4 familii care avem in total 6 copii. Una dintre familii nu are copii si nu este de accord cu joaca acestora in curte. ... (vezi toată discuția)
Locatar deranjat de exercițiile la pian din vecini. există soluții pentru această problemă? brianna39 brianna39 Vecinul din apartamentul vecin ,si-a inscris copilul la scoala de muzica .Exersarile la pian se aud din toate colturile apartamentului meu ,practic nu pot sa ... (vezi toată discuția)
Apartamentul de deasupra in paragina, al meu urmeaza sa fie afectat,ce pot face? Locatar3 Locatar3 Intr-o vila de 4 apartamente (unul pe etaj), eu stau la et.3, in chirie. Deasupra mea nu locuieste nimeni, doamna proprietara am inteles ca vine o data pe an ... (vezi toată discuția)