avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Accesare fara drept cont de email si injurii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Accesare fara drept cont de email si injurii

sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un prieten. amindoi sint niste copii extraordinari. ea e studenta la 2 facultati,lucreaza part-time ,el student si lucreaza si el... 2 tineri care se potrivesc f bine si linistiti. ''cineva'' a reusit sa sparga parola prienului ei si de pe id lui a inceput sa trmita tot felul de jigniri si d eamenintari cind la adresa fiicei mele cind la adresa prietenului ei.in acea perioada,cam de 2 saptamini,fii ca mea era putin certata cu prietenul ei si nu au vorbit. aceasta persoana care se folosea de id prietenului ei continua sa trmita injurii si amneintari,incercind chiar sa-i desparta. o sa ma intrebati d eunde stia acest necunscut de viata celor 2? pai atit fiica mea cit si eu ne conversam pe mes cu asta ,crezind c ae prietenul ei. deci a aflat niste detalii despre ei. nu lucruri importante dar atit cit sa lege lucrurile intre ele si sa isi faca o parere si sa trmita vorbe urite tuturor pe mes. intre timp eu am reinstalat windows la calculator deci nu mai am acele conversatii. dar preitenul ei cit si alti prieteni din lista au in calculator toate aceste lucruri. ce ma sperie e urmatorul lucru : acest necunoscut ameninta cu bataia,cu omorul,....si tot astfel de cuvinte privitoare la moralitatea fiicei mele.
va rog din suflet spune-ti-mi ce sa fac? dc ma duc la politie cum dovedesc cele primite daca eu am reinstalat windows=ul? sa fac plingere penala si apoi sa-i mentionez si pe ei ca martori sa-i citeze? cum sa fac si ce sanse am?plingerea s-o fac impotriva cui ? si cum dovedesc cele primite pe mes ? nu s-a sters ce am avut pe hard? va rog s ama indrumati ce sa fac ?chiar imi este frica!
Cel mai recent răspuns: eureka , utilizator 02:57, 25 Martie 2007
Vizavi de amenintarile primite nu cred ca este cazul sa va faceti probleme (cine latra mult nu musca) insa nu ar fi rau sa cautati un ochelarist mic si rau printre fostii prieteni ai ficei dvs.Sa crackuiesti un mesenger doar sa spui chestii urate aici e ceva ce nu suna bine.Sant sigur ca respectivul face sau a facut parte din anturajul dvs (si poate ca nu a spart parola ci chiar a furat-o si acum face pe periculosul din umbra.
Da,tind sa cred acelasi lucru.Cel mai probabil s-a folosit de un mesaj capcana.De spart parola,mai ales pe Yahoo! e destul de dificil.
am lamurit cine era persoana care ne-a produs mie si fiicei mele atitia nervi. specialistul in IT de la ea de la servici. se pare ca de pe serverul firmei a mai luat niste date confidentiale,salariile tuturor salariatilor,numerele lor de cont bancar si le-a trimis pe email tuturor. s-a descoperit ca el a spart si parola id-ului fiicei mele. acum este dat in judecata de catre firma unde a lucrat. a mai facut si multe alte lucruri,asemanator cu ce am patit noi,dar pe care nu le pot spune .
in anturajul ei nu avea cine face asta pt ca stiu ce fel d eprieteni are si ii cunosc bine si ii admir pe toti.
Ma bucur ca ati aflat si v-ati linistit. E de neinteles cum un om in toata firea, specialist in IT, poate sa faca asa ceva. Ce-o fi castigat el din toate astea? Vorba unui om hatru:"La ce foloseste?"
Cu siguranta i s+a parut interesant.Provocarea,dorinta de a isi dovedi ca poate sa faca toate astea.Din pacate nu a stiut sa se opreasca la timp.

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Ajutor!1 un sfat !! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate Mony2015 Mony2015 Buna ziua .Cineva a reusit sa-mi patrunda -n pc . A duplicat parole de paypal ,ebay ,yahoo ,googl ,sckype. Mi-a spart contul de facebook furandu-mi ... (vezi toată discuția)