avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obtine ordin judecatoresc de restrictie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obtine ordin judecatoresc de restrictie?

Buna ziua,

cum pot obtine un ordin judecatoresc de RESTRICTIE prin care sotul actual nu are voie sa se apropie de casa in care locuiesc acum pe o raza de...?
Marturisesc ca inca sunem casatoriti dar eu acum intentez actiunea de divort. Suntem despartiti in fapt(lucuim separat insa el vine cand are chef si face scandaluri, imi ia telefonul, imi umbla in calculator, aveam bona la copil si a dat-o afara). Nu mai pot astepta pana se pronunta divortul?? Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:11, 17 Februarie 2010
Buna ziua,
Casa in care locuiti acum este bun propriu al dvs.sau este un bun comun?
Daca imobilul in care locuiti este un bun comun, nu aveti cum sa-i interziceti sotului ,accesul in respectivul imobil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in locuinta bun comun ContSters79003 ContSters79003 buna ziua ! sunt despartita in fapt de sotul meu si am parasit domiciliul conjugal, bun comun, mutandu-ma in alta locuinta , tot bun comun. in momentul de ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor in stadiu de divort miliq miliq Buna ziua, Momentan ma aflu intr-o situatie destul de dificila deoarece eu si ''sotul'' meu suntem in stadiu de divort in Ungaria. La aceasta situatie s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am divorțat și m-am mutat in chirie, daca vreau ... Mariusbun4 Mariusbun4 Bună ziua ,am divorțat și m-am mutat in chirie,daca vreau pot să mă întorc în locuința care e numele meu luată pe credit,dar acolo sta fosta sotie cu ... (vezi toată discuția)