avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta contabila

Buna seara. Am o societate care am infiintat-o recent si am nevoie de un pic de ajutor ca nu prea stiu cum sa ma descurc. in principiu firma are ca obiect de activitate transport de marfa. si problema mea este ca nu stiu exact cum sa incep evidenta contabila , si am nevoie de un pic de ajutor
Cel mai recent răspuns: Elena Cupsa , Contabil 23:21, 17 Februarie 2010
Cu inregistrarea capitalului social mai intai.
multumesc dar numai atat trebuie,..
va rog tare mult sa ma ajutati
nu puteti obtine un ajutor multumitor pe un forum ; domeniul contabil este vast, daca tinem cont si de partea de fiscalitate , lucrurile devin si mai complicate

Daca doriti un ajutor veniti cu o speta sau o intrebare punctuala ; asa cum ati pus dvs problema este evaziv si pe linga dificultatea pe care un practician ar avea-o incercind sa explice cite ceva , va garantez ca un raspuns va genera o alta intrebare si tot asa ...
Si nici nu va ajuta, ba dimpotriva ...
Puteti lua legatura cu un contabil , asta e cel mai bun sfat pe care il pot da
Si sa nu uit ... mult succes !
:)
Magda are dreptate, trebuie sa iei legatura cu un contabil care te va sfatui in privinta cumpararii imprimatelor necesare si a intocmirii urgent a evidentei contabile primare (evidenta care genereaza amenzi foerte mari daca nu le-ai complectat la zi ) , restul este treaba contabilului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru inventar ana suciu ana suciu Sunt invatatoare (Meditator) si nu stiu ce trebuie sa complectezi in Registrul Inventar? Eu emit chitanta pentru suma incasata o trec in Registrul-jurnal de ... (vezi toată discuția)
Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare corinadbr corinadbr Firma noastra achizitioneaza echipamente din UE. Ne contrazicem cu alti contabili , deoarece nu stim se trateaza ca taxare inversa TVA-ul??? La finante nimeni ... (vezi toată discuția)