avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate PFA

Am un PFA la norma de venit. Trebuie sa tin contabilitate ? Exista riscul unui control financiar si cum ar putea sa decurga daca eu nu tin contabilitate ( evidenta venituri/cheltuieli) ?
Cel mai recent răspuns: Remus47 , utilizator 20:26, 21 Februarie 2010
Cand s-a stabilit tipul de impunere , adica norma, s-a convenit ca indiferent de venituri si cheltuieli sa platesc impozit o anumita suma, suma pe care eu am platit-o in fiecare an chiar daca uneori am fost sub norma sau peste norma. Nu platesc si nu deduc TVA.Atunci de ce sa mai tin jurnal de vanzari si cumparari ?
P.S. Lucrez in domeniul IT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala neculaiemilian neculaiemilian Am infiintat o intreprindere individuala neplatitoare de tva cu norma fixa de venit va rog sa imi spuneti daca imi mai trebuie freun tip de registru contabil ... (vezi toată discuția)
Pfi vs. pfa aiutzy aiutzy Care sunt avantajele si dezavantajele in cazul constituirii in PFI ? dar PFA? (vezi toată discuția)
Registre pfa norma venit lord_costin lord_costin Buna ziua, As dori sa aflu pentru PFA la norma de venit de ce registre am nevoie. Din ce am inteles obligatoriu este doar Registru de Evidenta Fiscala unde ... (vezi toată discuția)