avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general receptie contract comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

receptie contract comodat

Lucrez in inst bugetara si am primit un mijl fix in baza unui contract de comodat. Inregistrarea mijl fix in afara bilantului se face numai pe baza contractului sau se intocmeste si NIR. Cel de la Of Juridic spune ca nu se intocmeste NIR!
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 11:27, 19 Februarie 2010
Dupa pararea mea nu se intocmeste NIR, pentru ca bunul respecti nu a ajuns in proprietatea institutiei respective.
nu trebiue sa raspunda cineva pentru aparat?
Raspunderea intre comodant si comodatar este reglementata in contract, iar institutia va da in gestiuna unei anumite persoane bunul respectiv, prin decizie interna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari pt. mijloc fix/obiect inventar/consumabil cristian_conea cristian_conea sunt titular intrepr.individ.si conduc contabilitatea in partida simpla. as dori sa ma pun la punct cu inregistrarile ce trebuiesc facute pt. mijloc fix / ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat[autoritatile publice locale] jondoe1 jondoe1 intrebarea mea este;de ce institutiile publice nu accepta astfel de contracte[comodat] decat incheiate in forma autentica(notariale)si de ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Sa contract de comodat oti oti In czul unui contract de inchiriere intre o SA si un SRL (chirias) pot rezilia contractul si sa inchei un comodat? Ce implicatii are asta pt SA ,adica ce ... (vezi toată discuția)