avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Indemnizaþie Control Financiar Preventiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Indemnizaþie Control Financiar Preventiv

Bună ziua.
M-ar interesa dacă o persoană cu studii superioare în domeniu, încadrată pe postul de consilier III - contabil într-o primărie comunală, sub 1 an vechime, poate beneficia de sporul de CFP şi în ce cuantum.Specific că este post unicat în specialitate.Care este baza legală acordării acestui spor?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 18:04, 19 Februarie 2010
studiati Ordonanta Guvernului 119/1999 cu modificarile ulterioare .stiu ca numirea se face de conducatorul entitatii prin decizie , cu aprobarea entitatii superioare, persoana numita nu trebuie sa fie implicata in actiunile prezentate la viza, indemnizatia poate fi de pana la 25% , dar nu stiu de vechime s-ar putea sa fie necesara ca pt un post de conducere.solicitati si alte pareri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor control financiar preventiv IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Bună ziua. M-ar interesa dacă o persoană cu studii superioare în domeniul financiar contabil, încadrată pe postul de consilier III - contabil într-o ... (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp aniachim aniachim Subt contabil si am salariul de incadrare format din: incadrare + vechime + 25 clase pt ca sunt in echipa de proiect pe fonduri nerambursabile. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)