avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Montaj apometre
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Montaj apometre

Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, cum puteti, cu sfaturi cu orce,am si eu o firma de instalatii sanitare- termice,si doresc sa obtin aprobare ca sa montez si sa sigilez apometre,mentionez ca in firma sunt angajati cu carte de munca si diplome de instalatorii,ce sa fac ? cu ce sa incep?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 18:00, 19 Februarie 2010
Trebuie sa te autorizezi.
Autorizaţie - act tehnic şi juridic emis de Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, prin care se acorda unei persoane juridice permisiunea de a monta, a pune în funcţiune, a modifica, a repara şi a exploata sisteme de repartizare a costurilor;
Definitia asta am luat-o din legea 325/2006- legea serviciului public de alimentare cu energie termica.
Dar trebuie sa mai citesti si Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006, cu completările şi modificările ulterioare şi Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare nr. 241/2006 cu completările şi modificările ulterioare.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunsul primit de la a.n.r.s.c referitor la debransariile ilegale si vreau sa stiu daca si primaria a primit acelasi raspuns? NCorina NCorina Am facut o petitie adresata Secretariatului General al Guvernului,care a fost redirectionata Autoritati Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ... (vezi toată discuția)
Ce institutie publica poate amenda conform acestui articol ? Andrei_78 Andrei_78 Referitor la art. 45 alin. (3) din Legea 196/2021: Care este institutia publica care are competenta de a da amenzi contraventionale proprietarilor pentru ... (vezi toată discuția)
Nu toți proprietarii sunt de acord cu montarea de apometre cu citire la distanță. cum se rezolvă această situație în mod legal? ivanvintilica ivanvintilica Daca intr-un bloc sunt proprietari nu sunt de acord cu montarea apometrelor cu citire la distanta, fata de majoritatea celorlalti, cum se rezolva aceasta ... (vezi toată discuția)