Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
inca nu se stie exact cine va plati impozitul anticipat(caci asa se numeste in 2010!!!),dupa noile legi se pare ca toate firmele,indiferent ca sunt suspendate sau nu.
mai asteptam
Corect , alta Marie cu aceeasi palarie #-o, asteptam sa vedem poate , poate mai scade indicele de inflatie cei drept nimic nu se stie concret , calculam acea patrime si se pare ca din iulie o sa revina mult iubitul IMPOZIT FORFETAR :))
asa ceva nicaieri numai la noi asta nu va baga her Boc in buzonar din ce sa platesc daca firma este suspendata si nu desfasoara activitate economica #-o=D>
Firma nou infiintata
ministru_
Mai postez o intrebare, daca poate sa ma ajute cineva urgent. Am infiintat o firma in luna iulie 2009 si am trebuie sa platesc acum impozitul forfetar. Eu stiu ... (vezi toată discuția)
Impozit
sanda37
Am inteles ca din ianuarie s-a scos impozitul forfetar si este valabil doar ptr.SC. cu activitati gen; spalatorii,sali fitnes.E adevarat?VA MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Raportarea prin declarația 406 poate fi dificilă și complicată, în special în ceea ce privește colectarea și verificarea datelor din diverse surse. Problemele pot apărea din diverse motive, cum ar fi erori de import/export, probleme de reconciliere a conturilor, erori de codificare a conturilor, dificultăți în găsirea informațiilor necesare și multe altele.
În cadrul cursului, vom discuta despre cele mai frecvente probleme întâlnite în raportare, cele mai bune practici în materie de verificări și corelații SAF-T, cum să faceți față problemelor și erorilor care pot apărea în timpul procesului de raportare, astfel încât să le rezolvați într-un mod profesionist și eficient.