avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Schimbare adresa de mail
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Schimbare adresa de mail

Buna ziua,

Intrebarea mea este cum pot schimba adresa de mail la care sa primesc alertele/ newsletter-ele avocatnet. Am observat ca exista optiunea pentru schimbare parola, nume, etc, insa nu gasesc si optiunea pentru schimbare adresa de mail.
Ma puteti ajuta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAYANA_Only , utilizator 10:25, 23 Februarie 2010
Nu sunt sigur, dar incercati sa intrati pe ,,date personale/parola", modificati pur si simplu adresa si click pe ,,modifica"
Nu se poate modifica adresa pentru ca nu se poate da click pe ea, incat sa intervin asupra textului....:((
Buna dimineata. In acest moment nu este posibila schimbarea adresei de email.
Asta este...imi voi pastra adresa de email la care doream sa renunt...fix pentru a putea primi alertele de aici...uff...
Poate ma anuntati cand veti face modificari si va deveni si ceasta optiune disponibila....
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Informatii avocatnet elvira rosianu elvira rosianu nu mai stiu ce am gresit acum cateva luni, dar nu mai primesc comunicarile zilniice de la AvocatNet. ce trebuie sa fac pentru a primi automat pe e-mail ... (vezi toată discuția)