Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie... prelungita pentru cresterea copilului

am o intrebare daca se poate baietelul meu implineste 2 anisori in aprilie anul acesta si nu am cu cine sa-l las acasa ,ca eu sa pot incepe serviciul:">:">#-o nu imi pot prelungi concediul cu inca un an.
mentionez nu este bolnav dar nu am cu cine sa-l las acasa

multumesc
Cel mai recent răspuns: lacri88 , utilizator 21:28, 22 Februarie 2010
Aveti dreptul pentru inca un an la concediu fara plata pentru cresterea si ingrijirea copilului (art.62 CCMN).
va multumesc frumosss

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sta acasa pana cand implineste fetita mea 3 ani, fara plata ? akinom0440 akinom0440 Buna ziua, am fost in concediu de crestere copil pana la 2 ani, din aprilie m-am intors la serviciu, iar pe fetita mea am dus-o la gradinita. Intre timp ea ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu legal de crestere copil in varsta de pana la 2 ani oliviamarcov oliviamarcov daca se poate, si daca da, in ce conditii poate fi prelungit concediul legal, platit, de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Reantoarcerea la munca din maternitate baciu loredana baciu loredana buna ziua as avea si eu o intrebare copilul meu implineste 2 ani in 9 septembrie si eu ar trebui sa ma intorc la munca din pacate nu am in grija cui sa las ... (vezi toată discuția)