avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creante insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creante insolventa

Buna ziua,

Am si eu nevoie de ajutor urgent....exista unde in legea insolventei prevederea potrivit careia nu pot cere insolventa unei societati decat daca creantele sunt mai vechi de 6 luni??

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 08:49, 24 Februarie 2010
crysenc a scris:
....exista unde in legea insolventei prevederea potrivit careia nu pot cere insolventa unei societati decat daca creantele sunt mai vechi de 6 luni?

Buna ziua,
Cel mai bine ar fi sa cititi (studiati) Legea insolventei.
O gasiti la adresa:
[ link extern ]
Conditiile pentru deschiderea procedurii de insolventa sunt
creante certe , lichide si exigibile de mai mult de 30 zile ( nu 6 luni)
val creantelor min 30.000 lei
Buna ziua.
Nu exista termenul de maxim 6 luni pentru creante .Nu exista conditii de vechime maxima pentru creante, pentru a fi admise . In schimb, in lege este prevazuta pentru creditorii salariati, conditia de 6 salarii medii pe economie pentru a introduce cererea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere procedura insolventa debit 250 ron nmmm nmmm in cazul in care lichidatorul numit de registru constata ca societatea supusa lichidarii are debit doar 200 ron catre DGFPS si asociatul nu poate fi gasit este ... (vezi toată discuția)
Declararea unei firme in faliment lenu_ro lenu_ro buna ziua va rog sa ma ajutati o societate comerciala a achizitionat de la firma unde lucrez un produs, pe baza de contract- factura fiscala. din valoarea ... (vezi toată discuția)
Legea insolvabilitatii! denissecom denissecom Buna seara, Sper ca cineva sa-mi poata da si mie niste raspunsuri la intrebarile mele! Stie cineva cum functioneaza legea sau hotararea Insolvabilitatii unei ... (vezi toată discuția)