As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Accidentul tau a fost in 15.03 ac. Mai ai de asteptat. Eu am stat din octombrie pana in martie.
Oricum am inteles ca cel mai adesea invocat motiv de intarziere este lipsa banilor. Daca ai platit cei160 lei ai toate sansele sa fii "servit" mai repede.
Mai repede ca de la politie nu le poti afla nici chiar de pe acest site.
Ai fost incurajat destul de mult : asteptam noutati !!!:foottap:
Salut. Astazi am reusit sa`mi iau permisul (dovada) inapoi.
M`a oprit politia la un control de rutina pe 28 februarie 2009. Nu am facut accident, nu m`am opus recoltarii probelor... Mi`a iesit 1.50 la prima proba si 1.40 la a doua (in sange).
Am asteptat procesul pana pe 14 ianuarie 2010. Am primit 4 luni cu suspendare si 2 ani perioada de incercare. Nu am facut nici un recurs.. nici o contestatie, astfel ca, pe 24 ian. 2010 sentinta mi`a devenit irevocabila. M`am reapucat de scoala de soferi pe 20 decembrie 2010 si am facut`o in totalitate (cel putin pe foi). Dupa 24 ianuarie 2011 aveam dreptul sa`mi depun dosarul la politie pt redobandirea permisului. Am fost programat la sala.. apoi la oras.. si gata!
o chestie asemanatoare am si eu 0.90-0.75 am ajuns in instanta pe 17 martie.,a ramas in pronuntare.are cineva idee care ar fi minimul pedepsei,tinand cont ca nu am avut antecedente,o alcoolemie relativ mica?oricum nu mai fac nici un recurs,sa se termine odata.....multumesc
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)