Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
buna ziua . situatia mea sta in felul urmator ,
accident ora 3 dimineata , fuga de la locul faptei , m-am prezentat singur la politie la ora 9 dimineata . am suflat in aparat = 0.47 . sange 0.90 si 0.75 a 2 proba .
in primele declaratii am spus ca am baut de la 00:30 pana la 03:00 , procurorul a cerut calcul retroactiv la buc . mi-am angajat un avocat si cand a trebuit sa dau declaratie pentru calcul retroactiv am declarat ca am baut de la ora 06:30 100 g whisky , adica am baut dupa accident . politistul a trimis la bucuresti prima declaratie ca am baut la 00:30 pana la 03:00 si in loc de 100 g whisky a scris 200. si asa a iesit 1.70 , acum a inceput urmarirea penala si avocatul vrea sa ceara inca o contra expertiza . va intreb pe dumneavoastra . are rost sa mai fac una ?
sau va iesi acelasi rezultat ?
va rog din suflet daca puteti sa imi da-ti un raspuns urgent , trebuie sa ma hotarasc pana maine daca sa cer calcul retroactiv sau sa merg asa in instanta . au trecut deja 8 luni de la accident si nu vreau sa dureze cazu 2 ani .
nBuna ziua.sunt sofer profesionist de 20 de ani...fara accidente, fara incidente.pana pe 15 sept cand nestiind ca trebuie sa plec in cursa am baut..destul de mult, la care s-a adaugat oboseala(dormeam 2-3 ore pe noapte) si faptul ca eram nemancat.in etilotest mi.a iesit 1,08.in sange inca nu am aflat.nas vrea sa stiu cat va dura procesul, am fost prins la Predeal, daca am sanse sa scap mai devreme de 1 an cu procesul.mentionez ca imi e f greu, deoarece am lucrat 20 de ani doar ca sofer profesionist.vor tine cont ca sa urgenteze dosarul?ms mult..