As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
va rog ajutati-ma...voi ramane cu cazier?:((...ce pot face acum cand e"cald"?contestatie?aranjat ceva la I.M.L?rog ajutati-ma....loveru20052004@yahoo.com....multumiri anticipat
Se va face un dosar penal, se va judeca. Probabil se va solutiona cu inchisoare cu suspendare... In ceea ce priveste cazierul, veti avea dreptul la reabilitare judecatoreasca in functie de cat primiti. Privind celelalte intrebari, nu suntem in masura sa va dam sfaturi, care ar privi aria infractionala.
1.04 nu e putin.......eu cred int-un singur lucru.....pentru cel care urca baut la volan sa se anuleze permisul......sa dea examene pana invata ca pune in pericol si pe altii......imi pare rau dar....asa cred eu......si sunt convinsa ca mai sunt si altii......asuma-ti fapta comisa....nimic altceva de zis...
va rog frumos sa ma ajutati:nu am condus decat 100m,dorind doar sa parchez masina in locul unde locuiesc.nu am cazier-si nici nu vreau sa am-si vreau un sfat:eu deja ma duc sa depun o contestatie la Udriste.ar trebui sa mai fac ceva?sa mai depun una si la circa de care apartin si unde am fost audiat?astept raspunsul -stra.cu respect
nu doresc sa ajung la inchisoare si nici sa ma aleg cu vreun cazier-dosar penal;rog sfatuiti-ma ce sa fac ca sa scap de beleaua asta:nu sunt infractor,am un loc de munca,nu am savarsit alte infractiuni:de ce sa-mi asum greseala pentru atata lucru?trebuie sa existe la prima abatere clementa;nu vreau sa ajung sa se judece procesul,in instanta;cat poate sa dureze,cat ar fi amenda si cand imi voi recupera din nou permisul si ce trebuie sa mai fac pentru aceasta?cu cine sa ma mai sfatuiesc?:((rog ajutati-ma!....
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)