Am facut o plangere la politie despre o infractuiune privind patrunderea intr-o lucuinta , iar raspunsul politiei care a venit la ...45 zile (depasind termenul legal ) se refera la alte aspecte nesemnalate in acea sesizare !!!!
...REZULTATUL ....!!!: am facut plangere penala impotriva comandantului politiei (persoana care mi-a trimis comunicarea !!!) .
...la dosarul care-l v-a face parchetul politia este obligata sa depuna copie dupa acea sesizare , ????....dat fiind faptul ca am semnalat faptul ca ea face referire la lucruri care nu le-am semnalat la sesizarea adresata catre politie !!???
Va multumesc !
Avand in vedere ultimele dvs.precizari,consider ca daca comandantul sau cine trebuia nu a repartizat plangerea spre solutionare cuiva, una sau ambele persoane sunt culpabile,dar daca el a repartizat cauza si aceasta rezulta din corespondenta interna,atunci in culpa este cel care nu si-a facut datoria.
Comandantul, in cel mai rau caz pentru el, are culpa ca nu a verificat activitatea subordonatilor,culpa care ar fi mult mai mica(care ar avea ca si consecinta o sanctiune administrativa),decat cea ofiterului care avea repartzat dosarul spre solutionare