avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INTREBARE ...CIUDATA ..!!!??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INTREBARE ...CIUDATA ..!!!??

Am facut o plangere la politie despre o infractuiune privind patrunderea intr-o lucuinta , iar raspunsul politiei care a venit la ...45 zile (depasind termenul legal ) se refera la alte aspecte nesemnalate in acea sesizare !!!!
...REZULTATUL ....!!!: am facut plangere penala impotriva comandantului politiei (persoana care mi-a trimis comunicarea !!!) .
...la dosarul care-l v-a face parchetul politia este obligata sa depuna copie dupa acea sesizare , ????....dat fiind faptul ca am semnalat faptul ca ea face referire la lucruri care nu le-am semnalat la sesizarea adresata catre politie !!???
Va multumesc !
Avand in vedere ultimele dvs.precizari,consider ca daca comandantul sau cine trebuia nu a repartizat plangerea spre solutionare cuiva, una sau ambele persoane sunt culpabile,dar daca el a repartizat cauza si aceasta rezulta din corespondenta interna,atunci in culpa este cel care nu si-a facut datoria.
Comandantul, in cel mai rau caz pentru el, are culpa ca nu a verificat activitatea subordonatilor,culpa care ar fi mult mai mica(care ar avea ca si consecinta o sanctiune administrativa),decat cea ofiterului care avea repartzat dosarul spre solutionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)
Instrumentarea unui dosar de cercetare penala alina03 alina03 sunt partea vatamata intr-un dosar de cercetare penala pentru vatamare si distrugere.Politistul care instrumenteaza dosarul nu este impartial.sunt tratata ca ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)