avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovare in sistemul sanitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovare in sistemul sanitar

Va rog sa imi spuneti cum se fac promovarile intr-o treapta superioara in 2010 in sistemul sanitar.In concret avem urmatorul caz:3 muncitori au promovat anul trecu pe o treapta superioara (2 de la 6 la 5 si unul de la 5 la 4) In acest an cei de la 5 promoveaza din nou un timp ce celui de-al treilea i se refuza acest lucru de catre cei de la runos.Care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 13:47, 24 Februarie 2010
Ordinul MS privind criteriile de promovare nu mai este in vigoare , conform acestuia promovarea la muncitori se facea din 2 in 2 ani , acum noua lege a salarizarii prevede ca promovarea se face din 3 in 3 ani ,daca ordonatorul principal de credite nu a emis alte ordine . Eu cred ca se grabesc cu promovarea, ar trebui asteptat noul ordin al ministruluiui sanatatii privind criteriile de promovare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Treapta superioara de salarizare - cum se acorda? irinel iordan irinel iordan buna seara, am si eu o intrebare: puteti sa imi spuneti daca am dreptul la o treapta de salarizare imediat superioara, cf. legii salarizarii unice? in data ... (vezi toată discuția)
Avansarea profesionala ema2222 ema2222 Sunt angajata pe o functie pe perioada nedeterminata la o institutie de stat ce apartine de consiliul judetean . Am fost avansata in grad profesional in ... (vezi toată discuția)
Promovare irimeviorica irimeviorica Sunt functionar public, functie de executie,am absolvit studii superioare in anul 2006 cand am fost incadrat consilier principal I , in luna octombrie anul ... (vezi toată discuția)