avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare C.O.R. persoana desemnata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare C.O.R. persoana desemnata

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti pe plan juridic, functia de Manager de Transport , respectiv ocupatia de PERSOANA DESEMNATA SA CONDUCA EFECTIV SI PERMANENT ACTIVITATEA DE TRANSPORT RUTIER, cu ce este asimilata si conf. C.O.R. 2010, unde poate fi ea incadrata.
Dupa cate banuiesc, ea poate fi incadrata la 214502 ( subinginer mecanic) sau 214530, dar doresc ceva oficial, pentru a-mi putea schimba incadrarea in cartea de munca.
Mentionez ca detin studiile de specialitate necesare, precum si vechimea ceruta pentru aceasta activitate.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 21:35, 24 Februarie 2010
122675 Conducator activitate de transport rutier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remunerare costelceama costelceama Va rog sa-mi spuneti pe plan juridic, functia de Manager de Transport , respectiv ocupatia de PERSOANA DESEMNATA SA CONDUCA EFECTIV SI PERMANENT ACTIVITATEA DE ... (vezi toată discuția)
Licenta transport! Adrian46 Adrian46 Buna seara, Am infiintat o firma de transport si pentru a scoate licentele de transport trebuie neaparat o persoana angajata din firma? sau exista persoane ... (vezi toată discuția)
Administrator, sofer taxi, manager de transport Adela82* Adela82* Daca ma poate lamuri si pe mine cineva: sotul meu a cumparat o licenta taxi cu tot cu masina de la un pfa. pt acest lucru a fost nevoit sa isi faca srl. El ... (vezi toată discuția)