buna ziua, in cazul in care mama si tata sunt impreuna de 25 de ani dar nu sunt casatoriti si acuma au de cand sa se desparta , ficare isi ia ce si'a luat in decursul anilor? de ex mama are apartamentu si tata bunurile materiale, atunci mama ramane cu ap si tata cu bunurile? dar daca e asa se poate intoarce tata dupa un anumit timp si sa zica ca sa imparta ap cu el ca nu au nici o dovada ca ei au impartit bunurile pe clae amiabila, na oricum nu is casatoriti, multumesc mult stima si respect pt voi
Daca tatal dvs. locuieste in imobilul mamei fara forme legale, da .Daca locuieste cu forme legale, respectiv mutatie, atunci il poate evacua numai in baza unei hotarari judecatoresti de evacuare, asta in situatia in care refuza sa plece de buna voie.Patrunderea fara drept ( dar atentie la cele de mai sus), in orice mod, intr-o locuinta, incapere, dependinta sau loc imprejmuit tinand de acestea, fara consimtamantul persoanei care le foloseste, sau refuzul de ale parasi la cererea acesteia, savarseste infractiunea de violare de domicliu prev. de art.192cp.
ok,am inteles,dar nu stiu la ce va referiti cand spuneti ''forme legale'',deci eu mama si tata stam intr'un ap care la cumparat mama acuma 20 de ani,si din cate stiu si tatal meu a contribuit foarte putin la apartament (pe contract este numele mamei,ea este titularul) si parinti mei nu sunt casatoriti, doar la biserica au facut cununia, si vroiam sa stiu daca tatal meu are vre'un drept la acest apartament. multumesc, P.S. sunteti tare domnisoara va multumesc anticipat
da asa este, in buletinul tatalui este trecuta adresa respectiva. Daca mama vrea sa treaca apartamentu pe numele meu sa fiu eu titularul poate sa faca treaba asta fara voia tatalui, fara acceptul lui?
Concubinaj
kappawear
Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre ... (vezi toată discuția)
Concubinaj
HDanHD
Buna ziua, in cazul in care cei doi parinti nu se mai inteleg si traiesc prin concubinaj de 25 de ani,si unul din parinti (care este si proprietarul ... (vezi toată discuția)
Concubinaj
HDanHD
Buna, am o problema cu parinti mei, sunt impreuna (stau impreuna) de 25 de ani dar nu sunt casatoriti,avem un apartament cumparat de mama (acum 20 de ani) si ... (vezi toată discuția)