avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Materiale patate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Materiale patate

Buna ziua.As dori daca se poate un raspuns.Firma noastra se ocupa cu distribuirea de tesaturi en-gros(noi intermediem) de curand am livrat o cantitate de1000m material la o firma din oradea mentionez ca am facturat marfa,am incasat suma, respectivi au primit-o nu au facut receptia decat cantitativ iar calitativ nu, dupa 24 ore ne anunta ca este patata ne poate actiona in instanta si daca da in ce temei?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters111614 , utilizator 12:11, 1 Martie 2010
Atata timp cat au acceptat marfa si au si achitat-o ceea ce echivaleaza cu receptia finala a marfii, chiar daca va dau in judecata nu au sanse intrucat trebuie sa dovedeasca ca marfa a fost patata din culpa dumneavoastra. Or, avand in vedere receptia marfii, se prezuma ca aceasta a fost ok.:)
:wave:multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de recepti lilicrin lilicrin Pentru realizarea de note de receptie exista un formular anume sau un program? Multumesc pt ajutor. (vezi toată discuția)
Plangere penala? GeorgeCatalin GeorgeCatalin Buna ziua! Pot face plangere penala impotriva unei societati comerciale caruia i-am achitat o cantitate de marfa dar la momentul in care am receptionat ... (vezi toată discuția)
Transfer titlu de proprietate asupra unor marfuri gabriela f constantin gabriela f constantin Buna ziua, ma intereseaza cand se transfera dreptul de proprietate asupra unor marfuri vandute cu factura ( nu exista contract) cumparatorului- in momentul ... (vezi toată discuția)