Am cumparat un teren vara trecuta. Toate bune si frumoase pana astazi cand am primit o citatie cum ca sunt data in judecata impreuna cu notarul pt ca terenul era ipotecat la brd din 2007. Mentionez ca pe CF terenul figura lipsit de sarcini, iar in cantractul de vanzare este o clauza prin care fostii proprietari declara nu exista litigii. De atunci am mai scos de cateva ori CF pt autorizatii de constructie si nu aparea numic dubios. Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac in situatia asta si cum ma poate afecta?
Da, am vazut extrasul de informare si era lipsit de sarcini. In caul unui credit chirografar CF-ul apare cu sarcini?
Bineinteles ca voi lua legatura cu un avocat, numai ca pe week-end nu am cum. In plus vroiam sa imi fac o idee cam la ce sa ma astept. Imi dau seama ca pe forum nu se poate rezolva situatia asta, mai ales ca in hartiile primite sunt o serie de termeni juridici pe care nu ii inteleg.
Contract de ipoteca
veron24
Am fost acum doua saptamani la banca si am intrebat un director daca creditul pentru care am fost garant ipotecar a fost achitat de cel pentru care am ... (vezi toată discuția)