avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit minim
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit minim

Firma mea nu a avut activitate in 2009, dar mi-a venit Somatie sa platesc Impozit pe profit. Cu penalitati cu tot. Am platit 1631 RON. Vreau sa stiu daca am castig de cauza daca dau ANAF in judecata, pentru fals intelectual sau oricum pentru ca au perceput un impozit fals. Daca nu am avut activitate, iar declaratile SRlului meu sunt pe zero, cum am avut profit? Unde ma adresez? Pot sa dau ANAF in judecata si sa ma reprezint singur? Va imaginati ca nu am bani pentru avocat. Ca sa platesc acest impozit abuziv m-am imprumutat la cardul de credit. Apoi, vreau sa dau si Guvernul in judecata. Nimeni pe lumea asta nu a impozitat vreodata inactivitatea.
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 18:38, 26 Februarie 2010
Ce trebuie să ştie toţi cei care au o firmă în România.
Inactivitatea rezultă din decizia conducerii de stopare a funcţionării firmei pentru o perioadă de până la trei ani, decizie consemnată la Registrul Comerţului şi la Fisc, explică Dan Manolescu, vicepreşedintele Consiliului Superior al Camerei Consultanţilor Fiscali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar isa01 isa01 Am o firma ce are ca obiect de activitate \"intermedieri in comentul cu material lemnos si materiale de constructii\" (cod caen 4613). Contabila imi tot vine ... (vezi toată discuția)
Reactivare firma inactiva r111 r111 Buna ziua, Problema mea e urmatoarea: am o firma deschisa in judetul X1 in anul 2004, fara sa fi avut vreodata activitate. Acum vreau sa incep o activitate ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma inactiva - recuperare masina inscrisa pe firma marfan marfan Buna ziua, Am o firma, suspendata in 2010 si declarata inactiva in 2011. Pana si contul bancar i-a fost desfiintat, practic e pe butuci. Vreau sa o ... (vezi toată discuția)