avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire de apartamente pe imobil ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire de apartamente pe imobil ipotecat

Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de supraetajare pe care am executat-o, apartamentele rezultate vanzandu-le prin promisiuni de vanzare-cumparare, cumparatori mutandu-se in ele. Banca nu mi-a instituit interdictie de construire si nici nu mi-a impus in contractul de credit sa cesionez autorizatia de constructie. in cazul in care ajung in executare silita cumparatorii vor putea cere validarea promisiunilor de vanzare cu servitute asupra terenului(cu plata unei sume pt servitute eventual)? Mentionez ca am adus imbunatatiri imobilelor puse in garantie.
Cel mai recent răspuns: necsu , utilizator 20:46, 19 Noiembrie 2010
vorbim despre imobile, ce legatura are Arhiva Electronica de garantii Mobiliare?!?
As vrea o parere despre mesaj.
Banca nu va trebui sa-i despagubeasca pe promitenti cumparatori ai imobilelor needificate? Mentonez ca am notat promisiunile de vanzare asupra viitoarelor apartamente in Cartea funciara a terenului dupa ipoteca bancii.
Banca nu va trebui sa-i despagubeasca pe promitenti cumparatori ai imobilelor needificate? Mentonez ca am notat promisiunile de vanzare asupra viitoarelor apartamente in Cartea funciara a terenului dupa ipoteca bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire de apartamente pe imobil ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil pe teren ipotecat matrix73 matrix73 AM ipotecat un teren la banca. Inainte de obtinerea creditului am depus documentatia la primarie pt construirea unui imobil cu mai multe apartamente pt care mi ... (vezi toată discuția)
Banca vrea sa execute si apartamentele construite peste imobilul ipotecat necsu necsu Am un teren pe care se afla o constructie compusa din 3 apartamente. Acest imobil l-am pus garantie pt un credit bancar. Ulterior am obtinut o autorizatie de ... (vezi toată discuția)