avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat - contract prestari servicii II - II ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat - contract prestari servicii II - II sau PFA

Situatia concreta este urmatoarea am o II cu activitate coafor. In spatiul meu vreau sa amenajez si o camera de masaj si sa fac o colaboarare cu o alta II.
Eu am casa de marcat. Cea cu care inchei colaborarea mai are nevoie de casa de marcat?
Ma gandesc ca se poate evita o cheltuiala in plus (casa de marcat) daca eu ofer un pachet de servicii la vanzare de exemplu 1 masaj + 1 tuns = x ron. Iar colaboratoarea mea pe masaj presteaza servicii pentru mine (II) in baza contractului si nu se adreseaza direct persoanelor fizice (situatie in care, stiu, legea ar obliga-o sa detina casa de marcat).
Este corecta logica mea? Pot sa interpretez in modul acesta legea?
Cel mai recent răspuns: mirageboss , utilizator 17:05, 28 Februarie 2010
nu chiar...dvs nu ati fi clientul ii nr. 2...chiar dvs ati zis-o, aveti colaborare..asta ins ca sunteti doua ii distincte, cu case de marcat diferite....asa cred eu...interesati-va si la adm finante.bafta!
Eu ma gandesc ca II nr.2 nu "vinde" nimc utilizatorului final ci ma ajuta pe mine II nr 1 sa fac un tratament de infrumusetare.
E ca si cum eu as avea un service auto si masina pe care o am in service are nevoie si de o interventie pe partea electrica si pe baza unui contract de prestari servicii un II electrician vine si rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau srl pentru un coafor IVMON IVMON Buna ziua ! Vreau sa deschid un coafor si vreau sa stiu care e cea mai avantajoasa varianta: -un srl care are alte coduri CAEN (Tamplarie pvc)din 2006 -sa ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Colaborare prestari servicii stomatologie, casa de marcat mobila mddsrl mddsrl Un SRL platitor de impozit pe venit, neplatitor de TVA, cu activitate in domeniul prestarilor de servicii medicale stomatologice CAEN 8623, detine o clinica ... (vezi toată discuția)