Situatia concreta este urmatoarea am o II cu activitate coafor. In spatiul meu vreau sa amenajez si o camera de masaj si sa fac o colaboarare cu o alta II.
Eu am casa de marcat. Cea cu care inchei colaborarea mai are nevoie de casa de marcat?
Ma gandesc ca se poate evita o cheltuiala in plus (casa de marcat) daca eu ofer un pachet de servicii la vanzare de exemplu 1 masaj + 1 tuns = x ron. Iar colaboratoarea mea pe masaj presteaza servicii pentru mine (II) in baza contractului si nu se adreseaza direct persoanelor fizice (situatie in care, stiu, legea ar obliga-o sa detina casa de marcat).
Este corecta logica mea? Pot sa interpretez in modul acesta legea?
nu chiar...dvs nu ati fi clientul ii nr. 2...chiar dvs ati zis-o, aveti colaborare..asta ins ca sunteti doua ii distincte, cu case de marcat diferite....asa cred eu...interesati-va si la adm finante.bafta!
Eu ma gandesc ca II nr.2 nu "vinde" nimc utilizatorului final ci ma ajuta pe mine II nr 1 sa fac un tratament de infrumusetare.
E ca si cum eu as avea un service auto si masina pe care o am in service are nevoie si de o interventie pe partea electrica si pe baza unui contract de prestari servicii un II electrician vine si rezolva problema.