avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia in timpul concediului de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia in timpul concediului de maternitate

sunt in concediu de maternitate, dar mi-am gasit un nou job. pe data de 10 aprilie ar trebui sa ma intorc la vechiul job..dar la noul sa incep pe 15 martie. vreau sa stiu care sunt prevederile legale privind demisia...mai exact cum sa procedez? mentionez ca sunt fuctionar public.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 2 Martie 2010
Sunteti in concediu de maternitate sau in concediu CIC pana la 2 ani?
CIC suspenda contractul de munca.Depuneti cerere de revenire la servici, intrerupeti CIC, apoi va depuneti demisia.Poate va intelegeti prin acordul partilor sa scapati de preaviz
imi cer scuze, in crestere copil
Faceti cerere de revenire din concediu CIC si apoi vorbiti cu angajatorul si incetati raportul de munca prin acordul partilor la o data convenita intre dvs. si angajator.

Notificarea angajatorului privind incetarea raportului de munca (demisie) pp o perioada de preaviz.
Puteti face cerere de incetare a raportului de munca cu acordul partilor (art.55 lit.b C.mun.) ... in acest caz, nu se acorda preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare job dupa maternitate ibitza78 ibitza78 Acum sunt in concediu de maternitate, iar pe 09.12.2011 trebuie sa ma introc la lucru. Mi-am gasit un nou job si nu mai vreau sa ma intorc la firma la care ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz kardia28 kardia28 Buna ziua. Doresc sa demisionez in ziua in care legal trebuie sa ma intorc la servici dupa concediul de maternitate.Problema e ca nu vreau si nu pot sa stau ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la locul de munca dupa concrediul de crestere a copilului geo240585 geo240585 Buna ziua, In prezent ma aflu in concediu de crestere a copilului. Contractul meu de munca este suspendat. Intrebarea mea este urmatoarea: cand voi decide ... (vezi toată discuția)