avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Direcþia de probaþiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Direcþia de probaþiune

B-) Ministerul Justiţiei, prin Direcţia de probaţiune, organizează în acest an concurs pentru ocuparea locurilor de inspector şi de consilieri de probaţiune.
Întrebarea este: acest tip de concurs se va ţine în fiecare an, sau doar când apar locuri vacante?
Vă mulţumesc. B-)
Cel mai recent răspuns: toko_cop , utilizator 08:20, 15 Decembrie 2006
daca afli da-ne si noua de stire...;)
De regula doar cand sunt locuri vacante.

ANUNŢ din data de 30 NOIEMBRIE 2006
MINISTERUL JUSTITIEI - Concurs pentru ocuparea a 152 posturi de consilieri de probaţiune şi a unui post de inspector de probaţiune
Vă aducem la cunoştinţă faptul că:
• Perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea unui număr de 152 posturi vacante de consilier de probaţiune şi a unui post vacant de inspector de probaţiune se prelungeşte de la data de 07.12.2006 până la data de 22.12.2006 ora 14.00.
• Rezultatele selecţiei dosarelor, precum şi informaţii cu privire la data şi locul de susţinere a probei interviului, vor fi afişate în perioada 5 – 9 ianuarie 2007.
• Informaţii suplimentare la tel.: 021/222.31.50 sau pe site-ul Ministerului Justiţiei: www.just.ro, secţiunea „Posturi vacante”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier de probatiune Szegedi Szegedi Stie cineva ce salar are un consilier de probatiune debutant? Cum este concursul de admitere? (vezi toată discuția)
Consilier probatiune laurasch laurasch buna ziua...as dori sa stiu ce studii ar trebui sa aiba un consilier probatiune si in ce consta munca acestuia...va multumesc (vezi toată discuția)
Probe concurs de ocuparea unui post in sitemul bugetar de invatamant victor sorin victor sorin Buna seara , am o nelamurire am aplicat pt un post nedidactic in cadrul unei unitati de invatamant bugetar la probele ce urmeaza sa faca departajarea sunt ... (vezi toată discuția)