avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... un absolvent de drept poate fi angajat consilier ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

un absolvent de drept poate fi angajat consilier juridic?

un absolvent de drept poate fi angajat in functie de consilier juridic? fara stagiu?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 16:27, 14 Decembrie 2006
da poate avea, doar ca primele 6 luni retributia o sa fie mai mica si cred ca te vor incadra cj debutant... asa era pe vremea cand lucram eu..

un absolvent de drept poate fi angajat in functie de consilier juridic? fara stagiu?
Alex tu cred ca asculti imnul numai la culcare:D
Vezi art 12 din L.514/2003 si mediteaza adanc:((
Studiaza inainte de a le zice la altii ca-s ignorantiX-(
Si daca ai sa apuci sa citesti si finalul legii, respectiv art. 26, poti vedea care sunt rolurile asociatiilor profesionale:O
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2006
Romică Stoica, Consilier juridic
Alex, cred ca tu esti cel dezinformat ori daca esti avocat te consider mai presus decat consilierii juridici. Nu are rost sa-ti explice si ceilalti forumisti - consilieri juridici - cum se intra in barou. Suntem aici pe forum pentru a ne spune parerile privind anumite situatii pe care le intalnim in practica, nu sa ne jignim.
Sau poate Alex crede ca imi convine sa dau 240 lei/an doar de dragul de a fi inscris in colegiu:((
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2006
Romică Stoica, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere pentru definitivat in ccj etta etta Vreau sa ma inscriu in UCCJ pentru a-mi da definitivatul. Are vreo importanta daca am domiciliu intr-un anumit oras si lucrez in alt oras? Precizez ca cele ... (vezi toată discuția)
Reangajare in profesia de consilier juridic dry_votka dry_votka Sunt licentiata in drept din anul 1999. Intre anii 2000-2002 - insa in total 1 an si 8 luni, am fost angajata la o SC, ca jurist. Mai intai jurist debutant, ... (vezi toată discuția)
Cosilier juridic - pot sa ma inscriu in ccj? simona27 simona27 Am absolvit Facultatea de Drept acum doi ani, si m-am angajat la o firma ca jurist , neavand indrumator . As dori sa ma inscriu ca consilier juridic stagiar ... (vezi toată discuția)