avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa fac "plaja"pe o proprietate personala pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa fac "plaja"pe o proprietate personala pe care trece un drum al unei societati?

am un teren cu titlu de proprietate si cadastru .Acest teren l-am primit de la primarie in schimbul unui teren ocupat de regimul trecut.Pe acet teren ,vecinul nostru ,care este o societate comerciala a construit un drum de acces intre anumite anexe ale lui.Acest drum ,acum, a devenit ilegal si abuziv in ceea ce priveste portiunea care imi apartine.
INTREBARE:daca nu ne intelegem la negocierea suprafetei respective ,sau nu solicita negocierea,chiar daca ii instiintez,POT SA PUN O PATURA SI SA FAC PLAJA PE TERENUL CARE IMI APARTINE(acest lucru insemnand sa pun patura in fata mijloacelor de transport ale lor,care trec pe drumul respectiv)?????Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:52, 4 Martie 2010
In raport de precizari,daca va asumati si posibilele riscuri ,puteti sa materializati treaba cu patura si plaja
Anterior incercati lamurirea statutului juridic al terenului in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un titlu de proprietate ofera proprietate totala sau... byly74 byly74 am un teren cu titlu de proprietate si cadastru .Acest teren l-am primit de la primarie in schimbul unui teren ocupat de regimul trecut.Pe acet teren ,vecinul ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb terenuri eionita eionita Buna ziua Am o problema, daca ma puteti ajuta cu un raspuns: bunica mea are un teren intravilan in apropierea Bucurestiului, acest teren are o suparafata de ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces Adrian_V Adrian_V Buna ziua, incerc sa ajut o cunostiinta cu o problema pe care o are referitor la o cale de acces. Situatia de fapt este urmatoarea: 2 loturi de pamant, ... (vezi toată discuția)