avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA Intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA Intracomunitar

Lucrez pt o firma din Romania, care are incheiat un contract de prestari de servicii cu o firma intracomunitara inregistrata in scop de TVA cu un cod fiscal valabil. Serviciile pt aceasta firma intracomunitara se efectueaza la o firma din Romania (deci nu parasesc teritoriul tarii). Noi efectuam factura de comision prestari servicii firmei intracomunitare (ea ne plateste pt ceea ce facem la firma romaneasca). Conform noii legislatii cu privire la TVA, cum efectuez factura? Cu sau fara TVA? Daca este cu TVA 0 atunci ce se trece pe factura "scutit cu drept de deducere" sau "neimpozabil in Romania"? La care rand se face inregistrarea in decontul 300? #-o Va rog ajutati-ma urgent!!!!! Multumesc !!! :(
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 21:18, 8 Martie 2010
si noi multumim ca ati apelat la asistenta contribuabili :)

mult succes in activitatea dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva servicii intracomunitare Mihaela Gheorghita Mihaela Gheorghita buna ziua, o soc.inreg.in scopuri de tva ,din romania presteaza servicii de internet pt.o soc. din suedia. Sv.sunt utilizate in romania , dar ... (vezi toată discuția)
Tva si prestari de servicii intracomunitare antispam antispam Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Sa zicem ca am un PFA platitor de TVA care presteaza servicii (cod CAEN 6201) pentru o firma din Spania. Nu ma ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii intracomunitare daniela62 daniela62 Buna ziua, rog ajutor pentru incadrarea corecta a prestarii de servicii. SC inregistrata in Romania, platitoare de TVA, inregistrata in ROI, presteaza servicii ... (vezi toată discuția)