avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am vizionat filmul radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am vizionat filmul radar

Am cateva intrebari daca ma puteti ajuta,am vizionat filmul radar si pe film masina mea nu se vede din cauza unei curbe dar este specificat viteza de 105km/h cand a aparut masina mea are viteza de 82km/h si dupa curba 72km/h in spatele meu se vede clar si un logan albastru la care se vede clar numarul de inmatriculare,intrebarea mea ar fi:este legal sa ma amendeze cu 105km/h?daca sa vazut si loganul nu ar fi trebuit sa il opreasca si pe el?si asta reprezinta coloana nu?(doamna judecatoare a precizat ca nu am fost in coloana si nu se vad alte masini)precizez ambele masini i-mi apartin numai ca masina cu care am fost oprit este cu numere de HR si loganul de B.
Cel mai recent răspuns: nutzzu , utilizator 18:12, 10 Martie 2010
Daca va aflati in termenul legal de 15 zile,formulati contestatie la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Agentul pe dv. a reusit sa va opreasca ,iar cealalalta masina nu.
Se poate ca in urma vizionarii filmului sa trimita amenda prin posta si pentru cea de a doua masina,mai ales daca ...i-ati atras atentia.
Daca sunt evidente viteza si numarul de inmatriculare al masinii dvs. in fotografii nu aveti sanse ca plangerea sa va fie admisa.
Banuiesc ca l-ati impresionat pe ag. constatator de v-a arata inregistrarea,pt ca nu sunt obligati sa faca acest lucru.Mai era ceva interesant pe inregistrare?
Va rog detaliati pt ca cel putin eu nu am reusit vreodata sa vad inregistrarea desi am vreo 20 de amenzi la radar,la 3/4 din ele am reusit sa obtin anularea pv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare suspendare permis radar mobil zhrcnst zhrcnst 02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil DE 583, directia spre Iasi. Inainte cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)
Cotestare viteza radar mobil Augutiny Augutiny Am fost oprit de un echipaj de Politie cu MCV si mi-au comunicat ca am fost detectat de aparatul radar. Am intrebat imediat care este limita de viteza in zona, ... (vezi toată discuția)
Am contestat procesul verbal, am sanse sa il castig? cata1860429134137 cata1860429134137 Buna ziua! Acum 3 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza 109 km in localitate. Am fost filmat cu un aparat radar mobil care nu m-a ... (vezi toată discuția)