ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

nutzzu 
	    	Utilizator

nutzzu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 zhrcnst	                   

02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil
DE 583, directia spre Iasi.
Inainte  cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)
	                    zhrcnst	                   

02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil
DE 583, directia spre Iasi.
Inainte  cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)

Augutiny	                   

Am fost oprit de un echipaj de Politie cu MCV si mi-au comunicat ca am fost detectat de aparatul radar. Am intrebat imediat care este limita de viteza in zona, ... (vezi toată discuția)
	                    Augutiny	                   

Am fost oprit de un echipaj de Politie cu MCV si mi-au comunicat ca am fost detectat de aparatul radar. Am intrebat imediat care este limita de viteza in zona, ... (vezi toată discuția)

cata1860429134137	                   

Buna ziua!
Acum 3 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza 109 km in localitate. Am fost filmat cu un aparat radar mobil care nu m-a ... (vezi toată discuția)
	                    cata1860429134137	                   

Buna ziua!
Acum 3 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza 109 km in localitate. Am fost filmat cu un aparat radar mobil care nu m-a ... (vezi toată discuția)