avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul indemnizatie 2 locuri munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul indemnizatie 2 locuri munca

Buna, Am o nedumerire, poate ma puteti ajuta:
Am nascut in feb 2010. Am carte de munca si cim la o firma de mai multi ani (firma A). M-am angajat la inca o firma (firma B) din alt judet din iunie 2009 cu patru ore, tot cu CIM deci am 9 luni lucrate aici.
Cum mi se va calcula indemnizatia :
85% x (12 x venit firma A + 9 x venit firma B)/12 ??????
Sau exista alt mod de calcul??
Si inca o chestie cand depun dosarul pt indemnizatie il depun si pentru alocatia de stat? Adica in termen de 60 zile de la terminarea celor 42 zile din concediu sarcina si lauzie. Sau cel pt alocatie se depune separat si eventual mai repede?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nikuteau , utilizator 18:37, 12 Martie 2010
60 de zile dupa cele 42 zile.

Pentru alocatie poate sa depuna si sotul pe numele dvs. sau pe numele dansului.Alocatia se da la oricare dintre parinti.
Cf. formularului de adev de la AJPS cele 12 luni includ si luna nasterii copilului, dupa modificarea OUG 148/2005, dupa data de 01.01.2009.
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
ContSters74711, utilizator
nikuteau a scris:

Multumesc mult de raspuns Mitzi76. Cele 60 zile termen de depunere sunt de la nasterea copilului sau de la terminarea concediului postnatal de 42 zile?

Termenul este de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate ...
ok. M-am lamurit deocamdata. Va multumesc tuturor pt raspunsuri.
Chiar daca pe adeverinta apare si luna nasterii copilului, va spun sigur ca la calcul se va lua de doua ori luna inaintea nasterii. Eu acum sunt in indemnizatie si acesta a fost modul de calcul.
Mitzi76 a scris:

Chiar daca pe adeverinta apare si luna nasterii copilului, va spun sigur ca la calcul se va lua de doua ori luna inaintea nasterii. Eu acum sunt in indemnizatie si acesta a fost modul de calcul.

Sincer va spun ca asa ceva nu am mai auzit , cum sa-ti ia de 2 ori acelasi venit, In primul rand nu e corect , apoi cu angajatii de la stat e posibil orice.
Si eu sunt manica si mie mi s-a luat in calcul si luna in care am nascut.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru studente-a 42 zi dupa nastere se primeste Cocainaa Cocainaa Tot am cautat informatii privind indemnizatia pentru cresterea copilului la studente,dar nu am gasit ceva care sa ma lamureasca.Eu am nascut pe 13 octombrie ... (vezi toată discuția)
Concediu medical sarcina/prenatal/postnatal ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU Buna seara. Am urmatoarea situatie a unei salariate: a nascut prematur in luna decembrie 2009 (aprox 7,5 luni). Cum o trec in statul de plata, daca are ... (vezi toată discuția)
Somaj si concediu crestere copil pana la 2 ani bioanad bioanad Buna ziua! Ma aflu in saptamana 33 de sarcina, termenul aproximativ pentru nastere fiind 12 septembrie 2010. Am o vechime in munca de 3 ani iar momentan sotul ... (vezi toată discuția)