avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizare in invatamant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizare in invatamant

salut, ma numesc Cristina, si sunt angajata unei unitati de invatamant din Ilfov, in functia de sectetar III, am revenit la serviciu pe data de 22.02.2010, din concediu crestere copil, contabilitatea unitatii m-a incadrat pe un salariu de 644 ron, acelasi cu care am plecat in 2008, spun ca este o greseala si rectifica, dar nu imi recunosc studiile superioare, spunand ca doar secretarii de facultate sunt incadrati cu studii superioare.
Sunt angajata din 1.09.2005 si niciodata nu mi s-au calculat studiile, desi la data angajarii eram licentiata in drept.
La noi in unitate nu se aplica legea 330/2009, nici un coeficient din grila nu este respectat.
Va rog sa-mi dati si mie un sfat, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters83807 , utilizator 16:57, 6 Martie 2010
din punctul meu de vedere, postul pe care sunteti incadrata este subcalificat ptr studiile dvs.. cautati-va un job pe masura pregatirii dvs, asta e sfatul meu.. bafta! pe problema ce ati supuso atentiei comunitatii noastre nu prea vad o solutie, decat sa faceti scandal in unitate, si reclamatii la itm si lainspectoratul scolar.. va da mana sa faceti asa ceva? nu cred.. ramane solutia sugerata de mine.. bafta!
Studiati OUG nr. 1/2010 privind unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar.

art.4
(1) Incepand cu luna ianuarie 2010, intregul personal din sectorul bugetar incadrat in autoritatile si institutiile publice prevazute la art. 2 alin. (1) si (3) din Legea-cadru nr. 330/2009 va fi reincadrat corespunzator transelor de vechime in munca si pe functiile corespunzatoare categoriei, gradului si treptei profesionale avute la 31 decembrie 2009.
Cu alte cuvinte Legea - cadru nr. 330/2009 inca nu poate fi pusa in aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare. A-Marius A-Marius Bună seara! Fiţi vă rog amabili şi spuneţi dacă un bugetar care avea gradul/treapta II în 2008, să poată fi trecut la gradul I? Având în ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediu ingrijire copil moc_laura moc_laura Buna ziua, am revenit la serviciu din concediul de ingrijire copil pana la varsta de doi ani si m-am confruntat cu urmatoarea problema: sunt functionar public ... (vezi toată discuția)
Reducere trepte profesionale pentru contractuali buia buia scuzati ca vorbesc despre contractuali la sectiunea functionari publici, dar cred ca cei care lucreaza cu functionarul cunosc bine si legislatia pentru ... (vezi toată discuția)