avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce lege reglementeaza?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce lege reglementeaza?

Va rog frumos, exista o lege care reglementeaza niste termene fixe ca, in urma achizitionarii unui autovehicul vechi de la o persoana fizica, deci termene care sa prevada clar prezentarea cumparatorului la circumscriptia financiara pentru achitarea impozitului dar si la serviciul circulatiei rutiere pentru inamtriculare pe numele cumparatorului?Exista o lege care sa determine niste termene fixe pentru aceste lucruri caci nu gasesc pe net si am nevoie de aceste informatii. Care e leagea sa o pot citi si eu, ce lege reglementeaza aceste lucruri, termen de inscriere pentru impunere si inscriere la circulatie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 6 Martie 2010
In ce privesc declaratiile de impunere pentru TMT gasiti reglementari in codul fiscal - taxe si impozite locale.
30 de zile de la data cumpararii
OUG nr 63/2006 care modi si completeaza OUG nr 195/2002,art102-1-(4)-neefectua radierii vehiculelor din evidenta,in cazurile si termenele prevazute de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - masina vanduta dar inmatriculata in continuare pe numele meu marya24 marya24 buna ziua! pe 11 noiembrie 2012 am vandut o masina unei persoane care nu a trecut-o pe numele sau in termen de 30 zile, cum prevede legea, apoi a intrat in ... (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar in folosinta mihaela41 mihaela41 Buna ziua! Unde pot gasi actualizarea stabilirii duratei de functionare a materialelor de natura obiectelor de inventar.Daca se poate un raspuns urgent.Mii de ... (vezi toată discuția)
Procura auto cerveneanu cerveneanu Sal!! Sunt nou pe acest forum si imi cer scuze daca am gresit locul in care scriu. Am o rugaminte la cunoscatori Intentionez sa achizitionez o masina ... (vezi toată discuția)