avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce lege reglementeaza?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce lege reglementeaza?

Va rog frumos, exista o lege care reglementeaza niste termene fixe ca, in urma achizitionarii unui autovehicul vechi de la o persoana fizica, deci termene care sa prevada clar prezentarea cumparatorului la circumscriptia financiara pentru achitarea impozitului dar si la serviciul circulatiei rutiere pentru inamtriculare pe numele cumparatorului?Exista o lege care sa determine niste termene fixe pentru aceste lucruri caci nu gasesc pe net si am nevoie de aceste informatii. Care e leagea sa o pot citi si eu, ce lege reglementeaza aceste lucruri, termen de inscriere pentru impunere si inscriere la circulatie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 6 Martie 2010
In ce privesc declaratiile de impunere pentru TMT gasiti reglementari in codul fiscal - taxe si impozite locale.
30 de zile de la data cumpararii
OUG nr 63/2006 care modi si completeaza OUG nr 195/2002,art102-1-(4)-neefectua radierii vehiculelor din evidenta,in cazurile si termenele prevazute de lege

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - masina vanduta dar inmatriculata in continuare pe numele meu marya24 marya24 buna ziua! pe 11 noiembrie 2012 am vandut o masina unei persoane care nu a trecut-o pe numele sau in termen de 30 zile, cum prevede legea, apoi a intrat in ... (vezi toată discuția)
Retinere talon auto pt lipsa cvc auto mariana pop mariana pop buna seara mi-a fost retinut talonul pt o masina pe care am cumparat-o cu o ora in urma pt ca nu aveam cvc , acesta urmand sa se intocmeasca a doua ... (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar in folosinta mihaela41 mihaela41 Buna ziua! Unde pot gasi actualizarea stabilirii duratei de functionare a materialelor de natura obiectelor de inventar.Daca se poate un raspuns urgent.Mii de ... (vezi toată discuția)