Cred ca ar fi buna pentru un program de o ora sau doua pe zi. Dar OG 7/2001 a fost aborgata de C.Fiscal din 2003... unde cred ca se regaseste retinerea la sursa a impozitelor si taxelor in vederea varsamintelor legale. Ce zici ?!
Cred ca ar fi buna pentru un program de o ora sau doua pe zi. Dar OG 7/2001 a fost aborgata de C.Fiscal din 2003... unde cred ca se regaseste retinerea la sursa a impozitelor si taxelor in vederea varsamintelor legale. Ce zici ?!
Si pe mine ma intereseaza problema asta.Nu stiu daca pot sa fac contract pe baza cod civil , daca sunt o firma de softver, cu o persoana fizica fara nici o autorizatie, pentru o munca de ex. scriere o parte din program.Daca stie cineva sa ma lamureasca, nu vreau sa fac contract de munca pentru dl.respectiv, caci este vorba numai despre o lucrare, nu am nevoie de el pentru o perioada determinata.
Conventia civila
TEA
Ma lamureste si pe mine cineva cum e cu conventiile civile?
Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cineva ca sa fie angajat cu conventie ... (vezi toată discuția)