avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract conventie civila, mai exista ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract conventie civila, mai exista ?

Incepand cu 1 Septembrie 2006 se mai pot face colaborari pe baza de contract de conventie civila ? Si daca da, pentru cate ore pe zi ?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:16, 10 Februarie 2007
Cred ca ar fi buna pentru un program de o ora sau doua pe zi. Dar OG 7/2001 a fost aborgata de C.Fiscal din 2003... unde cred ca se regaseste retinerea la sursa a impozitelor si taxelor in vederea varsamintelor legale. Ce zici ?!
Cred ca ar fi buna pentru un program de o ora sau doua pe zi. Dar OG 7/2001 a fost aborgata de C.Fiscal din 2003... unde cred ca se regaseste retinerea la sursa a impozitelor si taxelor in vederea varsamintelor legale. Ce zici ?!
C.M. modificat prin OU55/2006 nu mai limiteaza la 2 ore timpul de munca minim pt.care se incheie ct.i.m. cu timp partial!
Si pe mine ma intereseaza problema asta.Nu stiu daca pot sa fac contract pe baza cod civil , daca sunt o firma de softver, cu o persoana fizica fara nici o autorizatie, pentru o munca de ex. scriere o parte din program.Daca stie cineva sa ma lamureasca, nu vreau sa fac contract de munca pentru dl.respectiv, caci este vorba numai despre o lucrare, nu am nevoie de el pentru o perioada determinata.

Alte discuții în legătură

Conventia civila de prestari servicii hevior hevior Am carnetul de munca la o unitate bugetara cu program de 7h pe zi. Cu aproximativ 4 luni de zile in urma am incheiat o Conventie civila de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)
Conventia civila TEA TEA Ma lamureste si pe mine cineva cum e cu conventiile civile? Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cineva ca sa fie angajat cu conventie ... (vezi toată discuția)
Conventie civila - munca la negru? sergiumarienut sergiumarienut Datele problemei: 1.firma mea incheie un contract de prestari servicii promotionale cu un client, prin care noi ne angajam sa-i gasim fete care sa ii promoveze ... (vezi toată discuția)