Nu trebuie sa inchei contract de munca. O simpla conventie/contract de prestari servicii, de exemplu, (numeste-l cum vrei) e de ajuns atata timp cat sunt trecute partile, obiectul, pretul, perioada; cam in esenta astea sunt.
Multumesc mult, numai ca am auzit de la cineva ca nu pot sa inchei astfel de conventie/contract pentru lucrare care este legata de profilul firmei.Ati auzit de asa ceva?Ex.suntem firma softver, am dori ca pentru un programel scris de o pers.fizica fara nici o autorizatie , sa incheiem un astfel de conventie, mi-a zis cineva ca nu pot sa fac pentru asa ceva, ar trebui sa-l angajez, dar nu vrem.
Conventia civila se incheie avand ca temei legal codul civil, dar poti incheia si un contract de munca cu timp partial. Este la libera ta alegere ce fel de contract vei incheia. Ambele sunt legale.
Conventia civila se incheie avand ca temei legal codul civil sau poti incheia un contract de munca cu timp partial. Este la libera ta alegere ce fel de contract vei incheia. Ambele sunt legale.
Conventia civila se incheie avand ca temei legal codul civil sau poti incheia un contract de munca cu timp partial. Este la libera ta alegere ce fel de contract vei incheia. Ambele sunt legale.
Conventia civila
TEA
Ma lamureste si pe mine cineva cum e cu conventiile civile?
Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cineva ca sa fie angajat cu conventie ... (vezi toată discuția)