avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract conventie civila, mai exista ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract conventie civila, mai exista ?

Incepand cu 1 Septembrie 2006 se mai pot face colaborari pe baza de contract de conventie civila ? Si daca da, pentru cate ore pe zi ?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:16, 10 Februarie 2007
De ce nu te-ai gandit sa-i cumperi progamelul si sa-l foloseseti dupa bunul plac?
con
Conventia civila se poate incheia si cu pers.fizice neautorizate., dovada este modificarea C.F. pe 2007 in art.78,79
M-am gandit sa cumpar si cu borderou de achizitie, fiind vorba de pers.fiz.fara autorizatie, dar mi-e frica fiind vorba de program informatic, cu drepturi de autor..etc
Cumpara-i si dreptul de autor si el sa stie lucrul asta, caci altfel iti poate face belele.

Alte discuții în legătură

Conventia civila de prestari servicii hevior hevior Am carnetul de munca la o unitate bugetara cu program de 7h pe zi. Cu aproximativ 4 luni de zile in urma am incheiat o Conventie civila de prestari servicii cu ... (vezi toată discuția)
Conventia civila TEA TEA Ma lamureste si pe mine cineva cum e cu conventiile civile? Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cineva ca sa fie angajat cu conventie ... (vezi toată discuția)
Conventie civila - munca la negru? sergiumarienut sergiumarienut Datele problemei: 1.firma mea incheie un contract de prestari servicii promotionale cu un client, prin care noi ne angajam sa-i gasim fete care sa ii promoveze ... (vezi toată discuția)